IDEALe ZWEMSPAS voor het hele gezin.

Kent u al de voordelen van een zwemspa t.o.v. het traditionele zwembad?
Het heeft al de voordelen van een jacuzzi en een zwembad. Wat is er leuker dan het hele jaar door kunnen zwemmen of ontspannen bij u aan huis?
Steeds vaker kiest met voor de IDEALe zwemspa in plaats van het traditionele zwembad. 
Een IDEALe zwemspa is een stuk compacter en veel makkelijker te plaatsen en toch kan u door de krachtige regelbare tegenstromen eindeloos blijven zwemmen volgens uw eigen ritme. Tussen het zwemmen door geniet u van de heerlijke massagestoelen. Door de verschillende regelbare tegenstromen en diverse IDEALe zwemspa modellen, is er altijd een versie voor zowel de levensgenieter als de professionele zwemmer.
Een zwemspa is veel energiezuiniger en duurzamer dan een zwembad.
De IDEALe zwemspa heeft een kleinere waterinhoud, is goed geïsoleerd tegen de Aristech diamond verstevigde acryl en ABS bodem, waardoor het water sneller warm is en blijft. Door de bijhorende afdekking ( cover ) blijft het water mooi schoon, aangenaam warm en zal het niet verdampen.

Ook is het mogelijk om in een IDEALe zwemspa te relaxen met uw gezin of vrienden, daar deze ruim genoeg is en zitplaatsen heeft voor meerdere personen. Afmetingen gaan van +-3m tot zelfs 12m. 

ZWEMSPAS VRIJE TIJD & PROFESSIONEEL

CITY GARDEN SPAS

PLUG & PLAY

DELUXE & STAR

DIAMANT SPAS

PRESTIGE SPAS

I-RECOVER | WE-FITNESS

IDEALe HEALTY INFRA SAUNA

IDEALe SPAS uw Zwemspas specialist!

Ontdek rustig op onze website een deel van onze zwemspa modellen en aarzel niet om aan de IDEALe swimspas specialisten informatie te vragen en ons vrijblijvend een bezoek te brengen.

Ontdekt u de IDEALe zwemspas graag in ' real life ' ?

Showroom Service Center | Grote baan 570/1 | 3530 Houthalen-Helchteren | spas@ideale-spas.be
+32 475 76 68 49 | Bezoek of afhaling steeds op afspraak