IDEALe SPAS voor het hele gezin.

Heb je door de jaren heen al verschillende opblaasbare jacuzzi's gehad? Overweeg dan om een CITY GARDEN SPA kopen van IDEALe SPAS. U koopt dan een degelijke jacuzzi, maar zonder er veel geld aan uit te geven. Met deze CITY GARDEN SPAS heeft u een compacte spa die kwalitatief mee kan met onze professionele spaís, maar qua prijs in de buurt komt als zou u een opblaasbare spa kopen.
Een IDEALe SPA kan je het hele jaar buiten laten staan en het hele jaar door gebruiken, is eenvoudig in onderhoud en door de goede isolatie en compacte afmeting is het water snel op temperatuur en blijft het lang op temperatuur, wat u weer doet besparen. Bovendien zijn ze gemakkelijk zelf te installeren, vermits ze stekkerklaar Plug & Play zijn.

De CITY GARDEN SPAS zijn degelijke spas van IDEALe SPAS met een lage instap, compacte afmetingen en een goede prijs, speciaal geproduceerd om op uw terras, balkon of kleine tuin te plaatsen, of het nu in de stad of dorp is. Kenmerkend zijn de allernieuwste roestvrij stalen verschillende design jets die functioneel geplaatst zijn om u een goede massage te bieden in een kleine spa.

De CITY GARDEN SPAS zijn dus ideaal als u een beperkte ruimte heeft. Ze maken gebruik van de Canadese GECKO sturing en bedieningspaneel,hebben standaard een aparte circulatiepomp, de goede isolatie met warmterecuperatie en de uitgebreide LED kleuren lichttherapie die u heel spawater mee kleurt en voor een aangename sfeer zorgt.. Een extra voordeel is dat u kan instellen wanneer uw spa mag opwarmen en wanneer niet, zodat u energie kan besparen of het op temperatuur houden kan spreiden.

U kan onze GARDEN SPAS ook binnen plaatsen, want ze zijn maximum 78cm hoog, zodat ze praktisch door iedere deur kunnen. Of u nu alleen of met zijn tweeÎn of meerdere personen wil genieten van de goede ontspannen massage, het kan. Door de lage hoogte van de spa verliest u geen uitzicht wanneer de spa op uw balkon of terras staat.

De IDEALE Spas CITY jacuzzi's werken op een gewoon stopkontakt, zijn plug & play en zeer robust.

GARDEN CITY SPAS

PLUG & PLAY

DELUXE & STAR

DIAMANT SPAS

PRESTIGE SPAS

I-RECOVER | WE-FITNESS

ZWEMSPAS VRIJE TIJD & PROFESSIONEEL

IDEALe HEALTY INFRA SAUNA

IDEALe SPAS uw wellness specialist!

Velen die een groot zwembad hebben, maken de bemerking dat ze het gebruiken om af te koelen of aan de boord te hangen.
De sportievelingen trekken soms baantjes in hun zwembad , maar klagen dan over het beperkte gebruik tijdens de zomer.
Het grote voordeel is dat u dat ook in uw Jacuzzi of zwemspa kunt doen, maar dan het hele jaar door aan een zacht prijsje.

Zou u graag de betaalbare spa of Jacuzzi van uw dromen aankopen bij een wellness specialist ? Op onze website vindt u vele modellen en
mogelijkheden terug en graag verwelkomen wij u met onze adviezen in onze IDEALe Spas Wellness showroom.
Maak vrijblijvend een afspraak en wordt ook 1 van de vele gelukkige IDEALe Spas genieters

Wij krijgen vaak vele positieve verhalen over onze IDEALe Spas en zwem spas en onze goede service.

Showroom Service Center | Grote baan 570/1 | 3530 Houthalen-Helchteren | spas@ideale-spas.be
+32 475 76 68 49 | Bezoek of afhaling steeds op afspraak