IDEALe SPAS voor het hele gezin.


Een IDEALe Spa heeft veel voordelen, het bevordert onze nachtrust en is perfect om tot rust te komen en volledig te ontstressen. Lichamelijke pijnen worden verlicht en sportievelingen recuperen veel sneller in een IDEALe Spa. Het is ook leuk om met het hele gezin of vriendenkring te genieten in je Jacuzzi en lekker bij te praten met een drankje. Kinderen vinden een buiten massagebad erg leuk. Ze kunnen uren spelen in het aangename warme water. En laat ze vooral genieten, spelen met de fonteinen of watervallen, de verschillende led lichten die het water kleuren, een eendje in het water....
Daarom is een IDEALe Spa voor iedereen makkelijk te gebruiken gedurende het hele jaar. In de koude periode's wordt de temperatuur rond de 37,5 a 38 graden gezet en in de zomer wat lager zodat uw lichaam verkoelen kan. Een aangename temperatuur is dan rond de 34 graden. U stelt heel makkelijk de temperatuur in naar je eigen gevoel. De bedoeling is meestal genieten van de aangename massage, afkoelen of lekker opwarmen. 

IDEALe SPAS biedt u een nieuwe TOP serie jacuzzi's aan, de PRESTIGE Spa's. Deze spas zijn standaard uitgerust met het grootst mogelijke comfort en luxe. Geniet van het elegante design en de hoogwaardige, krachtige massagepompen gecombineerd met de enorm vele juist geplaatste massagejets om uw lichaam volledig te masseren, te ontspannen en recuperen. Deze PRESTIGE SPAS zijn exclusief voorzien van meer pompen dan andere spas, hebben wervelende rugmassagejets en heupmassage jets die uw spieren volledig ontspannen. Deze PRESTIGE serie biedt standaard de meest uitgebreide massage, muzieksystemen met LED verlichte speakers, uitgebreide LED kleurentherapie verlichting: LED strips ingebouwd in de ombouw volledig rond de spa, LED verlichting in diverse massagejets en bedieningsknoppen, LED verlichtingssterren juist onder het waterniveau, bekerhouders met LED verlichting, powerLEDS. Dankzij de uitgebreide perfect doordachte modellen zal er altijd een spa bij zijn die aan jouw wensen voldoet. Een IDEALe SPA kopen en je mag deze het hele jaar gebruiken, is eenvoudig in onderhoud en door de goede isolatie blijft het water langer op temperatuur, wat u weer extra doet besparen. De IDEALe SPAS PRESTIGE Serie maakt gebruik van de Canadese GECKO sturing met het kleurenscherm bedieningspaneel, de aparte Balboa meest energiezuinige circulatiepomp en het bijkomend extra voordeel dat de bediening in te stellen is in het Nederlands, Frans, Duits of een andere Europese taal. Ook kan u dankzij de diverse eenvoudig in te stellen programma's zelf bepalen wanneer uw IDEALe spa mag opwarmen en wanneer niet, zodat u op het juiste moment energie kan besparen of het op temperatuur houden kan spreiden. Een jacuzzi kopen in de serie IDEALe SPAS PRESTIGE, is een spa kopen van uitermate goede kwaliteit met uitgebreide luxe, uitgebreide exclusieve massage en laat u dagelijks genieten van het leven.

PRESTIGE SPAS

CITY GARDEN SPAS

PLUG & PLAY

DELUXE & STAR

DIAMANT SPAS

I-RECOVER | WE-FITNESS

ZWEMSPAS VRIJE TIJD & PROFESSIONEEL

IDEALe HEALTY INFRA SAUNA

IDEALe SPAS uw wellness specialist!

Velen die een groot zwembad hebben, maken de bemerking dat ze het gebruiken om af te koelen of aan de boord te hangen.
De sportievelingen trekken soms baantjes in hun zwembad , maar klagen dan over het beperkte gebruik tijdens de zomer.
Het grote voordeel is dat u dat ook in uw Jacuzzi of zwemspa kunt doen, maar dan het hele jaar door aan een zacht prijsje.

Zou u graag de betaalbare spa of Jacuzzi van uw dromen aankopen bij een wellness specialist ? Op onze website vindt u vele modellen en
mogelijkheden terug en graag verwelkomen wij u met onze adviezen in onze IDEALe Spas Wellness showroom.
Maak vrijblijvend een afspraak en wordt ook 1 van de vele gelukkige IDEALe Spas genieters

Wij krijgen vaak vele positieve verhalen over onze IDEALe Spas en zwem spas en onze goede service.

Showroom Service Center | Grote baan 570/1 | 3530 Houthalen-Helchteren | spas@ideale-spas.be
+32 475 76 68 49 | Bezoek of afhaling steeds op afspraak