Een zwemspa kopen of zwembad aanleggen?

Een zwemspa is een grote jacuzzi die uitgerust is met tegenstroomjets, waar u tegen zwemt.
Een IDEALe SwimSPA wordt in de fabriek volledig afgewerkt en wordt kant en klaar bij u geplaatst. Het grote voordeel is dat de montage vrij snel is gebeurd en u niet zo veel dient te investeren als bij een zwembad. Een zwembad wordt bij u ter plaatse gemonteerd en aangesloten.
Een zwembad is meestal groter dan een zwemspa, maar daarom niet gebruiksvriendelijker. In een zwemspa zwemt u ter plaatse en blijft u zwemmen. In een zwembad springt u en u bent zo aan de overkant. Heeft u een feestje? Wil u op de matras liggen? Geen enkel probleem bij een zwemspa.

Een zwemspa installatie heeft weinig voorbereiding nodig.

Vermits een zwemspa in de IDEALe SPA fabriek is geassembleerd, is de installatie ervan vrij eenvoudig en veel sneller dan bij een zwembad.
U kiest zelf of u de zwemspa bovengronds plaatst of liever laat inbouwen.
Uw zwemspa arriveert op een vrachtwagen bij u aan huis en de IDEALe zwemspa wordt onder onze vakkundige begeleiding met een kraan exact in de voorziene ruimte geplaatst. Meestal is een zwemspa in 1 a 2 dagen geplaatst, inclusief het eventuele grondwerk, aansluiten en montage van de cover lifters. Zo een 48uur later mag u uw zwemspa inwijden.

Zoals bij zwembaden, bestaan ook IDEALe zwemspa’s in verschillende modellen, afmetingen en diepten. Het grote voordeel van zwemspa’s is dat zij uitgerust zijn met tegenstroom jets die een waterstroom veroorzaken waartegen u in zwemt. Daardoor heeft een zwemspa kopen niet de grootte nodig als een zwembad kopen waarin ‘ baantjes ‘ worden getrokken….
Als u ervoor kiest om een zwembad aan te leggen, is er een grotere voorbereiding nodig en meestal gaan aan de bouw de 48u kan u uw eerste zwemtraining starten. 

Lager energieverbruik en het hele jaar door zwemmen of chillen.

Vermits een IDEALe zwemspa kopen compacter is dan een zwembad kopen en dus een klein watervolume heeft, kan u goedkoper het hele jaar door buiten zwemmen.
En aan een heel lage energie kost als u onze warmtepomp optie toevoegt.

Zwemmen & training volgens ieders trainingsniveau.

Een IDEALe zwemspa biedt u meer variatie dan een zwembad. Zo is de kracht van de tegenstroomjets meestal regelbaar naar eigen keuze.
Zo kan u eenvoudig uw zwemtraining aanpassen en eerst schoolslag zwemmen , dan weer crawl. En als u optioneel massagestoelen in de zwemspa heeft, laat u achteraf uw spieren masseren en zo recupereert u veel sneller

De IDEALe zwemspa met jacuzzi

In het IDEALe SPA gamma vindt u een uitgebreid aanbod in diverse prijsklassen aan zwemspa’s met een jacuzzi gedeelte in het zwemgedeelte of een apart jacuzzi deel. Het voordeel van een apart jacuzzi deel is dat de temperaturen van het zwemgedeelte en spagedeelte apart regelbaar zijn, terwijl een zwemspa met ingebouwde massagestoelen altijd dezelfde temperatuur hebben.
Niets is fijner om tijdens het zwemmen een pauze in te lassen en uw spieren te laten masseren in het warme water en daarna terug actief te zwemmen of aan krachttraining te doen. 

Showroom Service Center | Grote baan 570/1 | 3530 Houthalen-Helchteren | spas@ideale-spas.be
+32 475 76 68 49 | Bezoek of afhaling steeds op afspraak