Een eigen wellness oord!

Een eigen wellness oord in Genk , Hasselt , Mol of Maasmechelen, het is eenvoudiger te realiseren dan u denkt! Het begint met een buitenspa, ook wel een fijn bubbelbad genoemd en kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Onze spa's zijn ergonomisch ingedeeld en voorzien van verschillende plaatsen met andere vormgeving en andere jet indeling. Zo is een spa geschikt is voor verschillende personen en kunt u met de hele familie of vriendenkring genieten in uw eigen buitenspa geplaatst in Genk Mol Lommel Maasmechelen Hasselt.

De budget vriendelijke bubbelbaden van IDEALe SPAS.

Het water in zo een buitenspa kan ten alle tijden verwarmd worden tot maar liefst 40 graden. De budget vriendelijke bubbelbaden van IDEALe SPAS hebben standaard een FRIG ABS bodem, die uit 1 stuk is vervaardigd en extra stevig is , een roestvrij stalen draagstructuur , composiet UV-bestendige en kleurvaste ombouw panelen , het exclusieve ' TRIO ISOLATIE ' systeem (isolatie tegen de acryl kuip, tegen de ombouw , tegen de bodem, het heat Recovery systeem) wat voor warmteherwinning zorgt, het water in de acryl kuip warmt houdt en de koude buiten. Ook dimt het het eventuele geluid wat de pompen veroorzaken. De IDEALe SPA is heel onderhoudsvriendelijk. Wij leveren uw buitenspa in Genk , Hasselt , Mol , Maasmechelen , Herentals of waar dan ook in België.

Kom met het gezin of familie tot rust in uw eigen wellness oord.


Neem plaats in de ergonomisch ontworpen stoelen , nog comfortabeler dan uw eigen fauteuil en geniet van de sublieme regelbare watermassage. Over elke plaats is nagedacht, zo worden per stoel de diverse jets verschillend gepositioneerd om specifieke spiergroepen te masseren en dit maakt iedere massage zitplaats uniek. In een IDEALe SPA is geen enkele massage zitplaats hetzelfde ! De lig- en zitplaatsen zijn speciaal ontworpen zodat ze geschikt zijn voor vrijwel iedereen! Stel de pompen per plaats in en geniet van een massage gevoel naar uw eigen wensen.
Kom met het gezin of familie tot rust in uw eigen wellness oord. Zalig wegdromen terwijl u geniet van de warmte van de infraroodcabine of Healthy Infra Sauna , het aangename warme water van uw buitenspa of zwemspa in Genk , Mol , Hasselt of Maasmechelen en omgevingen. In uw eigen privè-omgeving genieten van wellness in Genk of wellness in Mol. Met een jacuzzi , infraroodcabine of sauna in Genk , Mol , Maasmechelen, Hasselt of omgeving kan u zich in je vrije dag eindeloos ontspannen. Of na een drukke werkdag je avond romantisch afsluiten. Overweeg wat u allemaal in uw kuuroord in Genk Maasmechelen Hasselt Mol wenst te integreren. Wenst u in de tuin of in de badkamer een infraroodcabine of sauna of stoombad wenst in Genk Mol Hasselt of Maasmechelen. †De aanschaf van een sauna of jacuzzi in Genk , Mol , Maasmechelen , Hasselt kan een flinke investering zijn. Er zijn de standaard uitvoeringen in verschillende afmetingen met een aantal optie's of heeft u liever een eigen sauna ontwerp. 

Een IDEALe SPA in Genk, Maasmechelen, Hasselt, Mol...

Bij IDEALe SPAS maken we maatwerk sauna's , maatwerk infraroodcabine's , maar ook maatwerk hammam , aangepast naar uw smaak en noden. Heeft u liever natuursteen of zoutstenen in uw sauna of InfraSauna ? Een voorwand in sekurit glas of een glasraam in uw sauna of infraroodsauna ? Een automatisch aroma doseersysteem of een Bio-sauna met automatisch water doseersysteem. Een zoutvernevelaar, sterrenhemel of ledkleurentherapie achter banken of steunen? Dat is allemaal mogelijk. Een sauna of Infraroodcabine oogt niet alleen mooi, maar dient ook vervaardigd te zijn van kwaliteitsvolle materialen en voorzien van goede isolatie. Als u op het internet sauna te koop in Genk ziet voor een lage prijs, of sauna te koop in Mol , dan is het mogelijk dat het een slecht geïsoleerd model is of dat de kachel niet is afgestemd op de grootte van de sauna. Er zijn sauna fabricanten die geen dampscherm gebruiken, met condensatie en aantasting als gevolg. Tegenwoordig zijn er veel verschillende infraroodcabines verkrijgbaar in diverse prijsklassen. Alle infraroodcabines worden lekker warm, maar er is een groot verschil in de werking van de stralers. Healthy Infra Sauna gebruikt stralers die op precies de goede golflengte zitten zodat deze het beste door uw lichaam opgenomen worden en niet alleen de warmte , maar ook de straling uw lichaam van binnen uit opwarmt.

Een IDEALe SPA in Genk Maasmechelen Hasselt Mol

Sinds 1979 plaatst IDEALe SPAS sanitair , massagebaden, douche's , sauna en hydro toepassingen.

Sinds 1979 plaatst IDEALe SPAS sanitair , massagebaden, douche's , sauna en hydro toepassingen. Ondertussen is er een lange weg afgelegd en zijn de technieken , toepassingen en ontwerpen nog al ge- evalueerd, is er een uitgebreide keuze en onbeperkte mogelijkheden. Ondertussen zijn we specialist in alles wat wellness aangaat. We hebben altijd het design , de prijs/kwaliteits verhouding, maar ook de niet zichtbare technieken en naservice belangrijk gevonden en dat doen we nog steeds.
Bij de aankoop van een IDEALe SPA produkt is ons doel u zorgeloos laten genieten, dag na dag, jaar na jaar. U bent voor ons belangrijk.
IDEALe SPAS heeft veel comfortable modellen in 3 prijsklassen. U kan kiezen voor de meest exclusieve STAR serie, met de zuinigste pompen, beste isolatie en meest uitgebreide technieken. Of u wenst toch gekozen model met het zelfde aantal massage jets te behouden, maar een lagere prijs betalen? Dan hebben we de DeLuXe reeks als oplossing, die is eveneens uitgerust met de betere technieken en uitgerust met pompen die iedere fabrikant van de hogere klasse gebruiken. Of u start met de budgetvriendelijke , maar toch goed uitgeruste Plug & Play reeks.

Kom tot rust in één van de meest betrouwbare zuinige exclusieve design merk van het moment, de IDEALe SPA. De beste kwaliteit aan een lagere prijs !

Showroom Service Center | Grote baan 570/1 | 3530 Houthalen-Helchteren | spas@ideale-spas.be
+32 475 76 68 49 | Bezoek of afhaling steeds op afspraak