Prijs van een spa - jacuzzi?

Is uw ontdekkingstocht reeds gestart ? Dan heeft u misschien al een idee van de†jacuzzi prijzen en heeft u ondervonden dat de prijs van jacuzzi's sterk kan verschillen en hoe meer men op zoek gaat, hoe stressvoller het wordt. Wij geven in het kort weer wat de prijs van een jacuzzi bepaalt:

1) De prijzen van jacuzzi's worden bepaald door het unieke ontwerp, de graad van afwerking, de gebruikte materialen & techniek (sturing Gecko of Balboa of...) , type en merk van pompen (geluidsarm , high flow, energiezuinig ) en variatie van de massagejets. Kiest u voor een echte hydromassage ervaring met veel verschillende jets, zoals bij IDEALe SPAS of ARTESIAN SPAS , dan weet u dat u een energiezuinige jacuzzi van Topkwaliteit koopt met een therapeutische massage en ze zich eerder in het hogere segment bevinden. 

2) De jacuzzi prijs wordt sterk bepaald door de toegepaste isolatietechniek. Meest ideaal en meest energiebesparend is de ' TRIO ISOLATIE ' techniek, waarbij zowel de acryl kuip , de composiet ombouw en de ABS bodem geïsoleerd zijn en de vrije ruimte ertussen gebruikt kan worden om de door de pompen opgewekte warmte te recuperen. Bovendien blijft alle techniek makkelijk bereikbaar. Hoe beter de kwaliteit en dichtheid van de isolatie is, hoe meer er geÔsoleerd is en hoe beter het isolatiemateriaal is wat er gebruikt is bij de productie, hoe hoger de†prijs van buitenmassagebad zal zijn.

3) Joint Venture & landen van productie. Er zijn Amerikaanse en Europese jacuzzi merken of jacuzzi onderdelen fabrikanten die productie eenheden hebben in verschillende landen of een joint venture hebben. Door dit toe te passen, kan men besparen op de totale productiekost / eenheid en zo de prijzen competitiever maken. Meestal heeft de dealer een goede samenwerking met de fabrikant, koopt rechtstreeks in het groot van de fabriek , geeft hij weinig geld uit aan reclame en investeert hij in de kwaliteit van zijn produkten , in onderdelen en service, in zijn website, maar niet in folders , niet in publiciteit en niet in een indrukwekkend gebouw. Zo bekomt men een zeer competitieve Amerikaanse Spa van topkwaliteit. U als klant koopt een kwaliteitsvollere spa aan een lagere prijs i.p.v. een jacuzzi aan een te dure prijs door hoge investeringen en uitgaven aan publiciteit.....

4) De filtratie : een goede filtratie of filtratiesysteem is belangrijk. Bij veel massagejets is het raadzaam om een jacuzzi met een goed filtersysteem te hebben, zodat er voldoende filtercapaciteit is. IDEALe SPAS maakt gebruik van filters van zeer goede kwaliteit. De prijs van filters van goede kwaliteit begint meestal vanaf €35 tot €70. Een duurdere prijs lijkt ons eerder winstbejag dan een betere kwaliteit. Door de massaproductie en lage winstmarge, zijn de prijzen ervan zeer gunstig ! Sommige spa's hebben 4 of 5 filters, wat sommige merken als een voordeel zien. Echter is dat aantal totaal overbodig en heeft het alleen maar voordeel voor de dealer. Telkens u de filters moet reinigen of aanschaffen, zit u met 4 of 5 filters i.p.v. 2 of 3.

5) Prijzen van jacuzzi worden ook bepaald door het aantal pompen , de hydro water massage jets , de afwerking , plaatsbepaling en variatie ervan. Kiest u voor een echte hydromassage ervaring met veel verschillende jets, dan zullen de jacuzzi prijzen zich in het iets hogere segment bevinden. 


De ideale jacuzzi kopen doet u bij IDEALe SPAS
Kom uw jacuzzi ontdekken in onze wellness showroom en beland in een jacuzzi heaven. Op afspraak leert u vrijblijvend alle verschillen en diverse mogelijkheden kennen, hoe een jacuzzi te onderhouden, welke voordelen en eventuele nadelen, wij bij IDEALe SPAS hebben geen geheimen.
Wilt u graag een jacuzzi aanschaffen, maar heeft toch nog twijfels? Aarzel niet, breng ons een bezoekje en vraag naar onze speciale ' huur / eventueel koop ' voorwaarden. Onze leuze is ' Wij zijn er voor U ' 

2de hands jacuzzi kopen?!

Een 2de hands jacuzzi kopen, het beste adres? Prijs tweedehands jacuzzi ?
U verlangt naar een eigen jacuzzi, die altijd voor u klaar staat. U heeft bepaalde twijfels, vindt misschien de investering in 1 keer te groot , u heeft onverwachte uitgaven gehad.....
U bent niet zeker of het echt iets voor u of uw partner is, twijfelt om eventueel een eigen privè jacuzzi nieuw te kopen? Waarom dan geen tweedehands jacuzzi kopen? Wij hebben regelmatig een tweedehands jacuzzi te koop van klanten die een nieuwe jacuzzi aankopen. Wij zijn dan de tussenpersoon, maar de klant verkoopt de spa rechtstreeks aan u. Natuurlijk kijken we hem eerst uitvoering na, zodat u nog verzekert bent van een optimale kwaliteit voor een 2dehands jacuzzi, wij blijven ook voor u paraat, zelfs wanneer u een 2dehands jacuzzi van onze klant aankoopt!

Op internet of tussen de zoekertjes in de krant vindt u regelmatig een 2dehands jacuzzi . Als u zo een 2ehands jacuzzi gaat kopen, rechtstreeks bij een particulier, vertelt deze wel de waarheid? Vergeet hij niet iets te melden? Stel u voor dat u de spa thuis heeft geïnstalleerd en dan lekt er water uit..... Of dat het geen slecht geïsoleerde jacuzzi is , een energieverslindend model met hoog verbruik pompen, zwakke sturingssysteem, dat de verbruikskosten de pan uit rijzen? Welk merk betreft het? Hoe oud is de jacuzzi ? Hoe lang is de jacuzzi gebruikt ? Heeft hij lang stil gestaan met of zonder water in de winter ? Zijn de pompen of jethuizen nog wel waterdicht ? Doet de sturing nog alles wat die hoort te doen?

Wij adviseren u bij de aankoop van een jacuzzi , zelfs als u een tweedehands jacuzzi kopen wil van 1 van onze klanten. Waarom een overbodig risico lopen?
U wil zelf zo voordelig mogelijk ervaren hoe ontspannend het is om een eigen jacuzzi hebben en zoekt u een jacuzzi te koop tweedehands? Een 2de hands jacuzzi is natuurlijk aanzienlijk goedkoper dan een nieuwe jacuzzi.

IDEALe SPAS u wellness specialist!

Wij bieden deze klanten een extra service en stockeren hun gebruikte jacuzzi bij ons , controleren of deze mooie en in prima staat verkerende jacuzzi kopen wel aan te bevelen valt of niet. Na de technische staat van jacuzzi te hebben gecontroleerd, hem gereinigd en ontsmet hebben, volgt de 3 weken durende water testen van 2de hands jacuzzi. Wilt u ook uw oude jacuzzi inruilen voor een nieuwe jacuzzi? Wij zullen de tweedehands jacuzzi te koop aanbieden in uw opdracht, controleren hem uitvoerig en laten u de eventuele verkoopwaarde weten.
Met een gerust hart, zonder zorgen een goede, mooie en in prima staat verkerende jacuzzi tweedehands aankopen of verkopen is zalig !
Breng ons vrijblijvend na afspraak een bezoekje in onze ruime wellness toonzaal of neem een kijkje op deze website en ontdek het actuele aanbod tweedehands jacuzzi's of mooie actie nieuwe jacuzzi , jacuzzi solden actie , jacuzzi uitverkoop , jacuzzi stock actie , jacuzzi showroom model .
Wie weet zou u liever een nieuwe jacuzzi kopen aan goede prijs bij IDEALe SPAS. 

Showroom Service Center | Grote baan 570/1 | 3530 Houthalen-Helchteren | spas@ideale-spas.be
+32 475 76 68 49 | Bezoek of afhaling steeds op afspraak