Een buiten massagebad kopen van IDEALe SPAS

Een buiten massagebad kopen van IDEALe SPAS.
 U bent op zoek naar een massagebad voor in de tuin of eentje voor in uw indoor spa?
Bij IDEALe SPAS kan u altijd terecht, zowel voor indoor spas als outdoor spas, zelfs overloop spas behoren tot ons assortiment. 

Waar uw massagebad - spa plaatsen.

Heeft U geen tuin of te weinig ruimte in uw tuin? We hebben ook massagebaden voor buiten op uw terras, uw balkon of op het platte dak. Zelfs binnen worden onze massagebaden geplaatst. Binnen dient u wel rekening te houden met het vocht wat ontstaat als u gebruik maakt van uw ideale massagebad.
Het beste plaatst u uw massagebad daar waar u privacy heeft en geen last van vallende bladeren of naalden. U kan ook massagebaden voor buiten op uw terras, balkon of zelfs plat dak zetten.
Meestal plaatsen we de massagebaden buiten, want ook daar kan u het hele jaar door genieten in het aangename masserende water. Je eigen massagebad aanschaffen, zorgt ervoor dat stress weg smelt als een ijsblokje in de zon. Meestal is de watertemperatuur van een buiten massagebad in de winter rond de 37,5 a 38∞C.

Lager energieverbruik en het hele jaar door zwemmen of chillen.

Uit een research blijkt dat de therapeutische effecten in een buiten massagebad het meest afdoende zijn tijdens de koude periode's.
U wilt binnenkort zoals zo velen genieten van uw eigen massagebad in de tuin?
U bent steeds welkom op afspraak in onze toonzaal van massagebaden. Vele klanten zijn in onze wellness showroom een buiten massagebad kopen komen.
Bij IDEALe SPAS, de specialist in wellness vindt u minimum een 10-tal buiten massagebaden en een 7-tal InfraSauna's die u kan ' passen '. U koopt toch beter het beste buiten massagebad !

Kom in de IDEALe SPAS wellness toonzaal vrijblijvend kennis maken met onze unieke buiten massagebaden†van goede kwaliteit met een eerlijke prijs.

Showroom Service Center | Grote baan 570/1 | 3530 Houthalen-Helchteren | spas@ideale-spas.be
+32 475 76 68 49 | Bezoek of afhaling steeds op afspraak