Verschil tussen Whirlpool kopen, bubbelbad kopen of massagebad kopen?

Wat is er nu leuker dan genieten in uw eigen whirlpool massagebad? Zalig loungen in de ergonomische ligplaatsen of zitplaatsen en genieten van de heerlijke massage in het weldadige warme water. Het is niet alleen heel aangenaam en ontspannen, maar ook uw gezondheid heeft er baat bij om gebruik te maken van een eigen whirlpool bad. Daarom overwegen steeds meer en meer geintereseerden om bij IDEALe SPAS hun eigen whirlpool te kopen met het aantal whirlpool jets en whirlpool pompen dat het beste aansluit met het voorziene budget. 

De naam Whirlpool eigenlijk is ontstaan door de krachtige waterstralen.

Wist u dat de naam Whirlpool eigenlijk is ontstaan door de krachtige waterstralen die door de kracht van de whirlpool pompen door de whirlpool jets gestuwd worden en zo waterkolkjes doen ontstaan. Die waterkolkjes noemen ze ' whirlpools ' .
Voor een jacuzzi kopen gebruikt men meerdere namen, spabad kopen , massagebad kopen , bubbelbad kopen of whirlpool kopen is eigenlijk allemaal het zelfde !
Diezelfde namen worden ook gebruikt voor een whirlpool bad voor badkamer , indoor whirlpool of outdoor whirlpool in tuin. De meeste indoor whirlpools zijn matig of niet geïsoleerd, de IDEALe SPA buiten whirlpools hebben een trio isolatie, dus tegen de kuip, tegen de ombouw en tegen de bodem. Een buiten whirlpool kopen noemt met meestal een jacuzzi kopen of een spabad kopen. Wij bij IDEALe SPAS verdelen meer dan 40 jaar indoor spa whirlpools , men noemt het ook massagebaden kopen , bubbelbaden kopen of hydromassagebaden kopen of bad met massagesysteem kopen.

intensieve sporters veel gebruik maken van whirlpool baden.

De hydro water massagejets zijn ÈÈn van de belangrijkste kenmerken van een whirpool bad. Immers staan zij tesamen met de pompen in voor de hydromassage. Door deze hydromassage gaan uw spieren zich ontspannen, spierpijnen en pijn aan gewrichten worden verlicht , de bloedsomloop wordt gestimuleert en afvalstoffen (melkzuren) worden sneller afgevoerd waardoor pijn afneemt.
Dat is ook ÈÈn van de redenen dat intensieve sporters veel gebruik maken van whirlpool baden , immers recupereren ze veel sneller door de whirlpool te gebruiken. Mensen met artritis of reuma zijn zeker gebaat met regelmatig een whirlpool bad gebruik. Ook wie last heeft van haarvatvernauwingen, hoge bloeddruk, spataderen of cellulitis zal de voordelen merken van een frequent gebruik van het whirlpool bad.

Heerlijk ontspannen gevoel.

De variatie in massage jets, het aantal massagejets, de plaatsbepaling van de jets bepalen ook de kwaliteit en prijs van whirlpools bad. Sommige whirlpool baden is er naast het hydromassagesysteem nog een optie om een luchtsysteem ' MicroSilk ' bij te nemen. De meeste whirlpools hebben optioneel een luchtventuri gekoppeld op het watermassage systeem om zo extra massage kracht te genereren. Als het massagebad is uitgerust met veel groepen van zeer kleine micro luchtjets op de bodem, (100-tal) dan zal dit een heerlijk ontspannen gevoel geven en zorgen voor een effectieve lymfedrainage. Meestal wordt deze optie ' Micro Silk ' genoemd.

IDEALe SPAS uw professionele wellness specialist.

Wij bij IDEALe SPAS staan u als wellness specialist bij en adviseren u graag in de verschillende mogelijkheden van whirlpools , Infraroodcabine's , sauna's , buitensauna's , barrelsauna's , zoutgrot , hammam, kort samengevat als u uw eigen privÈ wellness oord binnen of of deels buiten wil ontwerpen.†Wij zijn er voor u !
Wij bij IDEALe SPAS zijn als professionele wellness specialist van oordeel dat wat je als bedrijf verkoopt, ook steeds een eventuele onderhoud of herstelling snel dient uit te voeren en men de meest belangrijke onderdelen in voorraad moet hebben, men een lange termijn visie moet hanteren. Wij hebben de meeste whirlpool onderdelen in ons eigen atelier in voorraad, ook alle whirlpool toebehoren, zo bent u zeker van een excellente dienst na verkoop.
Als u zelf zorgt voor het 2-jaarlijkse onderhoud, dan kan u de onderdelen na afspraak komen afhalen of wij verzenden ze. Bestellen kan eenvoudig via e-mail of via onze whirlpool webshop , ook online whirlpool bestellen genoemd.

Droomt u ervan om het even om hoe laat of welke dag dan ook te kunnen genieten in uw eigen privè whirlpool.

U wacht liever op een voordelige whirlpool aanbieding, of niet. Het kopen van een whirlpool bad 2 persoons of voor meerdere personen whirlpool is een belangrijke investering in uw gezondheid. Toch wanneer u kiest voor kwaliteit. Via internet vindt u ontelbare tijdelijke opblaasbare whirlpools voor enkele honderden euroís. Vergis u echter niet. Deze opblaas whirlpools zijn echte stroomvreters , slecht geïsoleerd , uitgerust met weinig massage jets en meestal met 1 minder krachtige pomp.
Sommige van onze klanten zijn eerst gestart met zo een online gekochte opblaasbare jacuzzi en zijn achteraf een IDEALe SPA kopen komen in onze wellness toonzaal. De opblaasspa hebben ze vrij snel 2de hands te koop aangeboden wegens ' te duur ' in gebruik.
Droomt u ervan om het even om hoe laat of welke dag dan ook te kunnen genieten in uw eigen privÈ whirlpool.
Aarzel niet, wij bij IDEALe SPAS geven u graag vrijblijvend advies zodat u de juiste whirlpool kopen zal , het best overeenstemmend met uw eisen en budget.
Welk hydromassage bad u bij IDEALe SPA kopen gaat , we vinden voor u het bubbelbad wat bij u past. Immers heeft iedere massage stoel zijn unieke massage. Of u nu uit de Plug & Play serie , de DeLuXe serie of de STAR serie een whirlpool uitkiest, U gaat zo wie zo voor een whirlpool van topkwaliteit met het unieke Design en speciale isolatie techniek. We hebben zowel een goedkope whirlpool 5 persoons als de whirlpool voor 9 personen.

U wil graag een eigen whirlpool aanschaffen en twijfelt nog een beetje?

U wil graag een eigen whirlpool aanschaffen en twijfelt nog een beetje? Maak dan gebruik van ons unieke whirlpool huren eventueel kopen concept . U kan dan achteraf kiezen voor huur met kopen of enkel huren. Zo ontdekt u op een budgetvriendelijke ongedwongen manier hoe ontspannen en weldoende een whirlpool is, zonder aankoopverplichting.
U bent van harte welkom op afspraak in onze toonzaal van whirlpools. In onze IDEALe SPAS wellness showroom kunt u een buiten whirlpool kopen. Bij de limburgse specialist in wellness vindt u minimum een 10-tal whirlpoolbaden en een 7-tal Healthy InfraSauna's die u kan ' passen '. Kies ervoor om de beste prijs/kwaliteits buiten whirlpool kopen ! Kom in onze IDEALe SPAS wellness toonzaal vrijblijvend kennis maken met onze unieke buiten whirlpool massagebaden†van goede kwaliteit met een eerlijke prijs.

Showroom Service Center | Grote baan 570/1 | 3530 Houthalen-Helchteren | spas@ideale-spas.be
+32 475 76 68 49 | Bezoek of afhaling steeds op afspraak